Автоновини

Mercedes-AMG анонсував прем’єру нового суперчовна

Фото: Mercedes-AMG

Компанія Mercedes-AMG і суднобудівна фірма Cigarette Racing створять новий швидкісний катер спільної розробки. Човен присвятять чотирьохдверному суперкару GT 4-Door Coupe. Компанія опублікувала перше тізерне зображення новинки і збирається представити катер 14 лютого на Міжнародній човнової виставці в Майамі.

Всі подробиці про човен поки тримаються в секреті. Над зовнішністю катера працював головний дизайнер Daimler Гордій Вагенер. Швидше за все, потужність човна перевищить 3000 кінських сил. Також човен отримає спеціальний «гоночний ключ», який посилює віддачу двигунів.

Чотиридверний суперкар AMG GT 4-Door Coupe був представлений навесні минулого року. Топовий варіант автомобіля (AMG GT 63 S) оснастили чотирилітровим агрегатом V8, що розвиває 640 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 3,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 315 км на годину.

Раніше компанія Mercedes-Benz спільно з Cigarette Racing представила човен під назвою Cigarette Racing 515 Project One, який присвячений гібридному гіперкару Mercedes-AMG Project One. Конструкція катера завдовжки близько 15,5 метра виконана з широким використанням кевлара і карбону. Апарат здатний взяти на борт до шести пасажирів. Cigarette Racing 515 Project One приводиться в рух двома агрегатами V8 з чотирма розподільними валами. Кожен з двигунів розвиває 1350 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook