Авто на єврономерах Автоновини

«Євробляхери» готуються до французького сценарію в Україні

Нещодавно в мережу один з українських власників автомобілів на єврономерах виклав свого роду послання – крик душі – як назвав його сам автор.

Явдик Володимир, власник автомобіля Аlfa Romeo, написав:

«… Моя думка на сьогоднішній день! Я Явдик Володимир Іванович власник автомобіля alfa romeo 156 заявляю,що на сьогоднішній день я своє авто розмитнювати не буду,тому що ціна розмитнення становить 2500-3000€,а таких коштів в мене немає.

Я вважаю, що я живу в Україні де середня зарплата становить 5000грн.,а розмитнити моє авто буде становити до 80 тис.грн.це абсурд і здирництво.
Моя думка,що розмитнення в середньому малє становити 15тис.грн.(500$).»

Чоловік з упевненістю заявив, що своє авто, придбане за кровні гроші не здасть, щоб його порізали або що:

«Я заявляю,що я своє авто НЕ БУДУ-здавати на шрот,розбирати, чи палити,а тим більше поліції не віддам,штраф 170тис.грн.платити не збираюсь,а буду їздити скільки захочу,хто з поліції наміриться в мене забрати авто обіцяю,зроблю все щоб вам добре жилося.».



Він закликав своїх однодумців зписуватися і зателефонувати, щоб організувати групу боротьби проти несправедливості в країні:

«Я закликаю своїх однодумців,зі мною звязатись в приват,будем створювати бандерівщину,непокору нинішній бандицькій владі,в Києві,і в рідному місті Сколе.
Терпець урвався,не можливо жити за таку зарплату,не можливо платити за комуналку,газ,світло,воду,надоїло платити великі податки,надоїло дивитися як крадуть і обкрадають державу,не можливо дивитися,як нині одні жирують,а другі бідують,тарифи на проїзд не можливий,продукти дорогі,нас зажали по повному,скільки можна терпіти.».

Чоловік заявив про намір боротися з владою, адже інших варіантів для простих українців немає, вважає він:

«Я заявляю хто бажає обєднатись,хто не боїться нині відкрито стати зі мною стіна в стіну з владою Києва,Сколе,поліцією,судом і прокуратурою,приєднюйтесь пишіть мені у приват,будем збиратися,обговорювати,що нам дальше робити,як жити,або ми владу,або влада нас,більше так жити не можливо.
На носі вибори,всі хто будуть балатуватися,і пройдуть нехай знають,що є сила людей,які сьогодні прийдуть до них і спитають,звідки у Вас дороге авто,дача,квартира,гроші на поїздки заграницю,і якщо не буде пояснення,прийдеться поділитися з бідними… ».

Чоловік просив максимального репоста в соцмережах, щоб люди бачили, що в них є однодумці.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook