Автоновини Франкфурт-2017

Формула-1 в серійному вигляді: представлений гіперкар Mercedes-AMG Project ONE

Компанія Mercedes-AMG привезла на Франкфуртський автосалон екстремальний супергібрід Project One з 1000-потужною установкою. Автомобіль, вартістю 2,275 млн. євро, здатний розганяти швидкість понад 350 кілометрів на годину.

Компанія Mercedes-AMG представила гібридний гіперкар Project One, в якому широко використовували технології, що застосовуються на болідах Формули-1. Прем’єра новинки відбудеться в рамках Франкфуртського автосалону.

Mercedes-AMG Project One оснастили гібридною силовою установкою, основою для якої став 1,6-літровий агрегат V6, здатний розкручуватися до 11 тис. оборотів в хвилину. У двигуні застосували пневморозподільники замість стандартних пружинних клапанів, а також турбонагнітач на електричному приводі.

Двигун внутрішнього згоряння, встановлений в задній частині автомобіля, працює в парі з електродвигуном. В сумі агрегати, передають тягу на задню вісь, видають 680 кінських сил. У передніх колес встановлено ще по одному допоміжному електричному агрегату. Віддача гібридної силової установки гіперкара перевищила 1000 кінських сил.

Електродвигуни живляться від комплекту літій-іонних акумуляторів, які здатні накопичувати до 80% кінетичної енергії, що рекуперує з передніх коліс при гальмуванні. Запас ходу виключно на електротязі склав 25 кілометрів.

Mercedes-AMG Project One здатний прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 2,5 секунди, а на розгін до 200 км / г йде не більше шести секунд. Максимальна швидкість гіперкара перевищила 350 км на годину.

Гіперкар отримав гоночну підвіску з пружинно-гідравлічними регульованими амортизаторами, карбон-керамічні гальмівні механізми і трекшн-контроль з трьома варіантами.

У салоні встановили кермо, виконане в стилі формульних болідів, цифрову приладову панель, а також десятидюймовий дисплей на центральній консолі. Передню панель обробили карбоном.

Тираж гіперкара Mercedes-AMG Project One обмежать 275 екземплярами, вартість кожного з яких складе 2,275 млн євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook