Автоновини

Mercedes-AMG побудував суперкатер в стилі гіперкара Project One

Фото: Mercedes-AMG

Компанія Mercedes-AMG і суднобудівна фірма Cigarette Racing представили новий швидкісний катер спільної розробки. Човен, що отримав назву Cigarette Racing 515 Project One, присвячен гібридному гіперкару Mercedes-AMG Project One, повідомляє Auto-motive.

Конструкція човна довжиною близько 15,5 метра виконана з широким використанням кевлара і карбону. Апарат здатний взяти на борт до шести пасажирів. Cigarette Racing 515 Project One приводиться в рух двома агрегатами V8 з чотирма розподільними валами. Кожен з двигунів розвиває 1350 кінських сил.

При цьому при використанні спеціального «гоночного ключа» віддача двигунів збільшиться до 1550 сил. Таким чином, їх сумарна віддача складе 3100 кінських сил. Максимальна швидкість катера дорівнює 225 км на годину.

Публічна прем’єра Cigarette Racing 515 Project One відбудеться 16 лютого на Міжнародній виставці човнів в Майамі.

Гіперкар Mercedes-AMG Project One, в якому застосували технології болідів Формули-1, був представлений у вересні 2017 року на Франкфуртському автосалоні. Основою для гіперкара став 1,6-літровий агрегат V6, який працює в парі з електричними моторами. Сумарна віддача агрегатів перевищила 1000 кінських сил.

Mercedes-AMG Project One здатний прискорюватися з місця до 100 км / г  приблизно за 2,5 секунди, а на розгін до 200 км / годину йде не більше шести секунд. Максимальна швидкість гіперкара перевищила 350 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook