Автоновини Женева-2018

Конкурент Porsche Panamera від Mercedes отримав 640-потужний мотор

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz представила чотиридверний суперкар AMG GT 4-Door Coupe, який складе конкуренцію Porsche Panamera. Публічна прем’єра новинки відбулася в рамках Женевського автосалону.

Топовий варіант Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe (AMG GT 63 S) оснастили чотирилітровим агрегатом V8, що розвиває 640 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 3,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 315 км на годину. Крім того, буде доступна модифікація з мотором такого ж обсягу потужністю 585 кінських сил.

Нарешті, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe буде пропонуватися з комбінованою силовою установкою, що працює за схемою mild hybrid. До її складу входить трилітровий шестициліндровий 435-потужний двигун і електричний мотор між ДВЗ і трансмісією, що працює в якості стартер-генератора. Останній здатний забезпечувати додаткові 21 силу, та 250 Нм крутного моменту. Такий Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe прискорюється з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 280 км на годину.

Всі варіанти Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe оснащені системою повного приводу 4Matic +, де передача тяги на передню вісь реалізована за допомогою електроннокерованої багатодискової муфти. При цьому для чотирьохдверного суперкара передбачений спеціальний дрифт-режим при активації якого відключається система стабілізації, а крутний момент подається виключно на задні колеса.

Модифікації з восьмициліндровими двигунами отримали повнокероване шасі. На швидкості до 100 км / год задні колеса повертаються під невеликим кутом в протилежну сторону до передніх, що збільшує маневреність автомобіля. При високих швидкостях вони повертаються в тому ж напрямку, тим самим підвищуючи його стійкість при проходженні поворотів.

У салоні встановили спортивне рульове колесо з сенсорними поверхнями, повністю цифрову приладову панель, і мультимедійний комплекс з тачскріном. Автомобіль можна буде замовити як з п’ятимісцевим салоном, так і з чотирма роздільними кріслами.

Продажі Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe почнуться в наступному році. Ціни на чотиридверний суперкар поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook