Автоновини

Subaru показала седан Lagacy нового покоління

Фото: Subaru

Компанія Subaru в рамках Чиказького автосалону представила седан Lagacy нового покоління. Модель вперше за довгий час отримала наддувний двигун, а також мультимедіа з планшетом, виконаним в стилі електрокарів Tesla, або автомобілів Volvo.

В основу седана лягла нова модульна архітектура SGP (Subaru Global Platform), застосування якої дозволило підвищити міцність конструкції, знизити центр ваги, поліпшити керованість, а також зменшити рівень шуму і вібрацій.

Вперше з 2012 року «Легасі» буде пропонуватися з наддувним агрегатом. Йдеться про 2,4-літрову оппозитну «четвірку», яка видає 264 к.с. і 375 Нм крутного моменту. Двигун поєднується виключно з варіатором. Такий седан здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 6,1 секунди.

Крім того, в моторну гамму увійшов 2,5-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун, який видає 185 сил і 239 Нм, який теж працює тільки в парі з безступінчатою коробкою.

Фото: Subaru

У топових версіях нова Subaru Legacy буде пропонуватися з інформаційно-розважальною системою, керованою через 11,6-дюймовий вертикальний дисплей, розташований в центрі передньої панелі.

Седан буде доступний з пакетом електронних «помічників» EyeSight, в який входить активна система утримання автомобіля в займаній смузі, функція стеження за втомою водія, а також система контролю «сліпих» зон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook