Автоновини

Italdesign привезе в Женеву новий суперкар

Фото: Facebook / Italdesign

Італійське кузовне ательє Italdesign опублікувала тізер свого наступного проекту, який буде представлений на Женевському автосалоні. У короткому відеоролику, опублікованому в Facebook, показуються аеродинамічні елементи невідомого суперкара.

У відео показано велике антикрило, яке, як очікується, буде використано на автомобілі зі середньомоторним компонуванням. Не виключено, що новинку створять на тому ж шасі, що використовується на суперкарі Audi R8 і Lamborghini Huracan.

Саме ця платформа лягла в основу родстера Italdesign Zerouno Duerta, представленого в Женеві в 2018 році. Відкритий суперкар оснастили 5,2-літровим атмосферним мотором V10, що розвиває 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Тяга передається на задню вісь. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 330 км на годину.

Останнім проектом Italdesign став суперкар GT-R50, розроблений спільно з компанією Nissan. Італійське ательє створило унікальний кузов з золотистими елементами, новим капотом з іншими повітрозабірниками і більш вузьким заднім вікном. Крім того, істотних змін зазнала оптика автомобіля. Суперкар оснащений модернізованим 3,8-літровим агрегатом V6 з двома турбінами, що видає 720 к. с. і 780 Нм крутного моменту. Це на 120 сил і 87 Нм більше віддачі мотора звичайного GT-R.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook