Автоновини

Nissan і Italdesign випустили ювілейний суперкар GT-R

Фото: Nissan

Компанія Nissan у співпраці з Italdesign розробила особливу версію суперкара GT-R, який отримав назву GT-R50. Новинку випустили на честь 50-річного ювілею знаменитого японського спорткара і італійського кузовного ательє.

Nissan GT-R50 від Italdesign отримав унікальний кузов з золотистими елементами, новий капот з зміненими повітрозабірниками, більш вузьке заднє вікно, світлодіодні фари головного світла, а також інші задні ліхтарі. Лінія даху вийшла на 54 мм нижче стандартного автомобіля.

У салоні з’явилася видозмінена передня панель без дисплея мультимедійного комплексу, але при цьому стандартні аналогові циферблати замінили цифрові приборки. Інтер’єр обробили карбоном і золотистими декоративними елементами.

Суперкар укомплектували адаптивними амортизаторами Bilstein, гальмівними механізмами Brembo, а також покришками Michelin Pilot Super Sport.

Nissan GT-R50 оснастили допрацьованим заводським ательє NISMO 3,8-літровим твін-турбо мотором V6, в якому застосували збільшені турбіни, посилений колінчастий вал, шатуни і поршні, а також модернізовані масляні форсунки. Плюс до всього, доопрацюванням піддалася система уприскування, а також впуск і випуск. Двигун, що працює з посиленою шестиступінчастою роботизованою коробкою, розвиває 720 к.с. і 780 Нм крутного моменту – на 65 сил і 87 Нм більше двигуна стандартного автомобіля.

Nissan GT-R50 від Italdesign випущений в єдиному екземплярі. Публічна прем’єра ювілейного суперкара відбудеться в Європі в кінці липня.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook