Автоновини Тюнінг

Німці підготували перший тюнінг для відродженої Toyota Supra

Фото: Prior Design

Німецьке тюнінг-ательє Prior Design представило програму доопрацювань для спорткара Toyota Supra нового покоління. Проект став першим для відродженої знаменитої моделі, яка з’явилася через 17 років після завершення випуску попередника.

Купе отримало розширювачі колісних арок, а також проріз в капоті для кращої вентиляції силового агрегату. Крім того, спорткар обзавівся новим заднім антикрилом, покликаним збільшити притискну силу, колесними дисками більшого діаметру, а також переналаштованою підвіскою зі зменшеним дорожнім просвітом.

Нагадаємо, відроджена «Супра» була представлена на автосалоні в Детройті. Топовий двигун – трилітрова рядна “шістка” BMW з турбонагнітачем твінскролл, розвиваюча 340 к. с. і 500 Нм крутного моменту. Двигун дозволяє спорткару прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,3 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Крім того, Toyota Supra буде пропонуватися з дволітровим наддувним чотирициліндровим мотором, доступним в двох стадіях форсування: 197 к. с. (320 Нм) і 258  к. с. (400 Нм). У першому випадку автомобіль набирає “сотню” за 6,5 сек., а в другому – за 5,2 секунди. Всі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook