Автоновини Тюнінг

Тюнери випустили 812-потужний Lamborghini Urus

Фото: Manhart Performance

Німецька майстерня Manhart Performance представила програму доопрацювань для Lamborghini Urus. Кросовер отримав більш потужний модернізований двигун, а також кузовні елементи з карбону.

Віддачу чотирьох літрового бензинового мотора V8 з двома турбінами збільшили з 650 к.с. і 850 Нм крутного моменту до 812 сил і 980 Нм. Збільшення віддачі домоглися завдяки новому електронному блоку управління силовим агрегатом, іншим турбінам і спортивній випускній системі. Крім того, тюнери перенастроїли восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Плюс до всього, Lamborghini Urus отримав новий капот, бічні «спідниці» розширювачі колісних арок, а також задній спойлер і дифузор з композитних матеріалів. Нарешті, кросовер укомплектували особливими 21-дюймовими колісними дисками з покришками Pirelli P-Zero.

Динамічні характеристики тюнингованного кросовера не називаються. Стандартний Lamborghini Urus здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за за 3,6 сек., а його максимальна швидкість складає 305 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook