Автоновини

Italdesign показав 610-потужний родстер

Фото: Italdesign

Італійське кузовне ательє Italdesign опублікувало зображення свого нового суперкара – відкритої версії моделі Zerouno, представленої в минулому році. Прем’єра новинки, вартість якої складе 2,4 млн доларів, відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону, повідомляє Auto-motive.

Прем’єра суперкара буде приурочена до 50-річного ювілею італійського кузовного ательє, заснованого легендарним Джорджетто Джуджаро. Новинку побудують на одній платформі з Audi R8 і Lamborghini Huracan, конструкція яких виконана з алюмінію і композитних матеріалів.

Відкритий Italdesign Zerouno оснастять тим же 5,2-літровим атмосферним мотором V10, що розвиває 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Тяга передається на задню вісь. Динамічні характеристики родстера не називаються. Наприклад, купе здатне прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 330 км на годину.

Тираж оригінального ItalDesign Zerouno обмежили п’ятьма екземплярами, ціни на які починалися приблизно від 1,6 млн доларів. Передбачається, що родстер буде випущений в такій же кількості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook