Автоновини

Bentley розповів про розкішний електрокар на базі Porsche

Фото: Autoexpress

Компанія Bentley планує випустити розкішний чотиридверний електрокар. Про це повідомляє AutoExpress з посиланням на головного дизайнера бренду Штефана Сілаффа. В основу новинки ляже платформа майбутнього електромобіля Porsche Mission E. Терміни появи розкішного електрокара Bentley поки не називаються.

«Наступним кроком, безумовно, є електричний, унікальний Bentley. Це буде абсолютно новий автомобіль, з новим дизайном, іншими пропорціями і передовими технологіями», – заявив дизайнер.

За неофіційними даними, електрокар може отримати назву Barnato – на честь британського автогонщика Вульфа Барнато, учасника групи автомобільних ентузіастів Bentley Boys. Всі технічні подробиці про машину поки тримаються в секреті.

«Це повинен бути чотири- або п’ятимісний автомобіль з невеликим багажним відділенням», – пояснив Сілафф.

Раніше повідомлялося, що першою повністю електричною моделлю Bentley стане родстер, який виконають за мотивами концептуального спорткара EXP 12 Speed ??6e, представленого в березні минулого року на Женевському автосалоні. За попередніми даними, серійний родстер отримає два електромотора, які будуть передавати тягу на обидві осі. Без підзарядки новинка зможе проїхати до 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook