Автоновини

Унікальні фото автомобілів КрАЗ з передової

Нацгвардійці одні з перших в 2014-му прийняли удар на себе. І поруч з ними на передньому краї були автомобілі КрАЗ: як броньовані Спартан, Кугуар, КрАЗ-6322 і КрАЗ-5233 з спецнадстройками і без, тягачі КрАЗ-6446, вахтовки, спецмайстерні, евакуатори. Пізніше – КрАЗи Шрек і Фіона, безліч виробів за спецзамовленням, які завод оперативно виготовляв по ТЗ НГУ, розповідає на своїй сторінці в Фейсбук Діна Стеганцева, повідомляє Autocentre.

Це зараз, за ??якихось пару років, в країні з’явилося багато «української» та іншої військової техніки, яку намагаються проштовхнути військовим без дотримання всіх необхідних процедур і за великі гроші. А тоді, в 2014-2015 рр, Кременчуцький автозавод був єдиним, хто мав готовий продукт спеціального призначення, перевірений в арміях різних країн, миротворчих місіях, збройних конфліктах і мав що запропонувати.

КрАЗ став місцем «паломництва» військових, які просили одного –технику, різну, багато. Пам’ятаю, як підготовлені до відвантаження на експорт машини зі складу збуту в спішному порядку з пісочного перефарбовувалися в зелений або камуфляж, Кугуари поспішали до Слов’янська, ще не оплачені Спартани – в Донецький аеропорт, а потім розбиті – назад на завод для відновлення.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook