Автоновини

Lynk & Co визначився з місцем виробництва своїх автомобілів для Європи

Фото: Lynk&Co

Китайська марка Lynk & Co, що входить до складу компанії Geely, буде випускати свої автомобілі на заводі Volvo в Генті (Бельгія). Перші машини почнуть сходити з конвеєра з кінця наступного року, повідомляє Reuters. Машини, зібрані на цьому конвеєрі, будуть призначатися для продажу в Європі.

У китайській компанії підкреслили, що таке рішення дозволить збільшити обсяги виробництва і знизити витрати.

«Ми бачимо великий потенціал для виходу нового бренду на європейський ринок, і ми раді надати Lynk & Co підтримку технологічного та промислового характеру, з огляду на досвід Volvo», – заявив виконавчий директор Volvo Хакан Самуельсон.

Компанія Volvo оголосила про створення спільного підприємства зі своїм власником – холдингом Geely влітку минулого року. В рамках угоди шведський бренд надасть компаніям китайського концерну доступ до своїх нинішніх розробок і перспективних технологій. Автовиробник з КНР отримає більший доступ до технологій і дилерської мережі шведської марки перед своїм виходом на американський і європейський ринки в 2019 році.

Перша модель компанії Lynk & Co носить назву 01, та позиціонується як «розумний» кросовер Згодом автовиробник випустить седан 03, прототип якого був показаний навесні на Шанхайському автосалоні. Пізніше лінійку поповнить ще один кросовер під назвою 02.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook