Автоновини

Першим електрокаром Bentley стане родстер

Bentley EXP 12 Speed ??6e

Британська компанія випустить свій перший «зелений» спорткар через два роки. Крім того, незабаром в лінійці Bentley з’явиться три гібриди, що підключаються.

Першою повністю електричною моделлю в історії компанії Bentley стане спортивний родстер. Про це з посиланням на главу британської марки Вольфганга Дюрхаймера повідомляє видання Autocar.

За словами топ-менеджера, раніше в компанії планували запустити в серію електричний кросовер, однак згодом подібний автомобіль був викреслений з плану на користь спорткара. Новинка повинна бути запущена в серію в 2019 році.

Прототип подібного автомобіля, який отримав назву EXP 12 Speed ??6e, був показаний в березні нинішнього року на Женевському автосалоні. За попередніми даними, серійний родстер отримає два електромотора, які будуть передавати тягу на обидві осі. Без підзарядки новинка зможе проїхати до 500 кілометрів.

Крім того, Дюрхаймер заявив, що в найближчому часі у Bentley з’явиться три моделі з гібридними силовими установками з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. До їх числа увійде нова версія кросовера Bentayga з установкою, створеної на базі двигуна V6, а також «зелені» модифікації моделей Continental і Flying Spur.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook