Автоновини Женева-2018

Porsche показала в Женеві електричний універсал

Фото: Autocar / Porsche

Компанія Porsche представила на Женевському автосалоні концепт-кар Mission E Cross Turismo. Новинка позиціонується як «практичний електрокар підвищеної прохідності».

Габаритна довжина електрокара склала 4,95 метра. Як зазначив глава німецької марки Олівер Блюмі, прототип являє собою суміш «електромобіля Mission E з позашляховими можливостями Panamera Sport Turismo. Топ-менеджер заявив, що концепт-кар є «серйозним кандидатом на серійне виробництво, яке може початися вже в найближчий час».

Porsche Mission E Cross Turismo запозичив силову установку у стандартного Mission E, представленого в 2016 році на Паризькому автосалоні. До її складу входять два електромотора (по одному на кожній осі), які в сумі видають 600 кінських сил.

Електричний універсал здатний прискорюватися місця до «сотні» за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість складає 250 км на годину. Підзарядки тривалістю всього чотири хвилини вистачить, щоб проїхати до 100 кілометрів.

Як повідомлялося раніше, серійний випуск стандартного Porsche Mission E почнеться в наступному році. За попередніми даними, Cross-версія електрокара з’явиться не раніше 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook