Автоновини

Найдешевший кросовер Hyundai: перші подробиці

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала тізерний  відеоролик, на якому показаний новий компактний кросовер. Автомобіль отримає назву Venue і займе місце на щабель нижче Kona. Офіційна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 17 квітня.

Найдоступніший кросовер в сімействі буде покликаний привернути нових молодих покупців. Очікується, що автомобіль буде відрізнятися від старшого Kona більш традиційним дизайном і кузовом зі стрімким контуром.

«Venue символізує модний, унікальний стиль, що ідеально підходить для самого нового і самого маленького CUV Hyundai», – розповіли в компанії.

Всі технічні характеристики поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму увійде 1,6-літровий атмосферний бензиновий двигун, що працює в парі з варіатором. Крім того, будуть доступні наддувні мотори сімейства Kappa робочим об’ємом 1,0 і 1,4, які поєднуються з семидіапазонною роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Водієві буде доступна система автоматичного екстреного гальмування, функція контролю «мертвих» зон і система допомоги при старті на підйомі. Крім того, автомобіль буде оснащений мультимедійним комплексом з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм і системою безключового доступу в салон.

Також на Нью-Йоркському мотор-шоу дебютує новий кросовер марки Kia, який отримає назву Tusker. Модель побудують на тій же модульній платформі, що і Hyundai Creta наступного покоління. На цьому шасі можна буде створювати автомобілі з семимісним салоном, проте Tusker буде пропонуватися виключно з п’ятьма посадковими місцями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook