Автоновини

Kia представить в квітні новий кросовер

Фото: Kia

Компанія Kia представить в квітні на Нью-Йоркському автосалоні новий компактний кросовер, розроблений для глобального ринку. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання The Korean Car Blog.

Новинка отримає назву Tusker. Кросовер виконають за мотивами концепт-кара SP, показаного на мотор-шоу в індійському Нью-Делі в 2018 році. Судячи зі шпигунських фотографій, серійний автомобіль не буде сильно відрізнятися від свого прототипу.

Kia Tusker побудують на тій же модульній платформі, що і Hyundai Creta наступного покоління. На цьому шасі можна буде створювати автомобілі з семимісним салоном, проте Tusker буде пропонуватися виключно з п’ятьма посадковими місцями.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,4-літрова 140-потужна наддувна «четвірка», яка встановлюється на Ceed третього покоління. Крім того, кросовер буде доступний з атмосферним дволітровим двигуном потужністю 150 кінських сил.

Перший мотор працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями, а другий буде поєднуватися з новим варіатором iVT. Автомобіль залишать без системи повного приводу, щоб виключити внутрішню конкуренцію з Hyundai Kona.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook