Автоновини

BMW розповіла про нову 1-Series

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала фотографії з випробувань свого найменшого автомобіля під назвою 1-Series. Тести хетчбека нового покоління ведуться на півдні Франції. Також автомобіль буде пропонуватися в кузові седан. Прем’єра новинки відбудеться, швидше за все, на автосалоні у Франкфурті у вересні. Основними конкурентами машини називаються Mercedes-Benz A-Class і Audi A3.

У BMW розповіли, що розробка 1-Series велася протягом п’яти років. Автомобіль отримає 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Потужність агрегату складе 302 кінських сили. Таким же мотором комплектується спортивна версія кросовера X2 під індексом M35i.

Як і раніше, седан буде доступний з системою переднього приводу. Також водієві буде доступна система розподілу крутного моменту BMW Performance Control. Об’єм багажного відділення у седана становить 380 літрів. Простір для ніг задніх пасажирів зріс на 33 міліметра.

Автомобіль буде використовувати модульну платформу UKL (Unter Klasse). У 2014 році це шасі дебютувало на хетчбеку Mini, а потім лягло в основу компактвена BMW 2-Series Active Tourer, який став першим передньопривідним автомобілем в історії баварської марки. Пізніше платформу UKL застосували на кросовері X1 другого покоління і X2.

На початку березня компанія BMW почала серійне виробництво рестайлінгової версії флагманського седана 7-Series, який отримав змінену зовнішність і модернізовані двигуни. Збірка новинки ведеться на заводі в Дінгольфінге (Німеччина). Продажі цього автомобіля стартують в квітні 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook