Автоновини

Skoda представила спортивну версію Octavia

Фото: Skoda

Компанія Skoda показала нову версію Octavia під назвою Dynamic +. Автомобіль доступний для покупки в Європі в кузові седан і універсал. Розробкою цієї модифікації займалася студія RS Design. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Octavia отримала нові бампери, спойлер, видозмінену решітку радіатора чорного кольору і дифузор. Клієнтам на вибір пропонуються чотири варіанти 17-дюймових легкосплавних дисків, або великі 18-дюймові колісні диски. В салоні машини встановлюється спортивне рульове колесо, нові сидіння і алюмінієві накладки на педалі.

До кінця 2019 в планах Skoda представити Octavia нового покоління. Саме в 2019 році ця модель відзначить свій 60-річний ювілей. Перший примірник Octavia був випущений в 1959 році на заводі в Млада-Болеславі.

Всього в планах Skoda до кінця 2022 року представити понад 30 нових моделей. З них 10 будуть мати гібридну, або повністю електричну силову установку.

В Україні Skoda Octavia пропонується з 1,6-літровим атмосферним мотором потужністю 110 к. с., а також з наддувними агрегатами робочим об’ємом 1,4 і 1,8 літра, що розвивають 150 і 180 к. с. відповідно. Ціни на стандартну Octavia починаються від 500 950 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook