Автоновини

Mercedes представив найменший спортивний AMG-седан

Фото: Daimler AG

Mercedes-AMG представив спортивний седан A35 Sedan – найменший чотиридверний «заряджений» автомобіль компанії з Аффальтербаха. Новинка, яка розділила агрегати з хетчбеком з аналогічним індексом A35, буде конкурувати з седаном Audi S3.

Від хот-хетча седану дісталася передня частина кузова з збільшеними повітрозабірниками і сплітером. При цьому задня частина автомобіля виконана в стилі моделі CLS третього покоління з агресивним заднім дифузором і здвоєними патрубками випускної системи.

Під капотом у Mercedes-AMG A35 Sedan встановлено такий же дволітровий чотирициліндровий наддувний агрегат, що розвиває 306 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу. У нормальних умовах крутний момент передається на передні колеса, проте в разі потреби тяга може розподілятися між осями в співвідношенні 50:50.

Седан, що має функцію швидкого старту Race Start, здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,8 с. – на 0,1 сек. повільніше хетчбека. Максимальна швидкість автомобіля примусово обмежена електронікою на рівні 250 км на годину.

Керуюча електроніка передбачає п’ять драйверськіх режимів: Slippery, Comfort, Sport, Sport + і Individual. Перший призначений для безпечної їзди по слизьких дорогах – електроніка знижує потужність і крутний момент, а також переводить коробку передач в режим ранніх перемикань. За додаткову плату автомобіль можна укомплектувати адаптивними амортизаторами.

Терміни появи і ціни на Mercedes-AMG A35 Sedan поки не називаються. Передбачається, що європейські продажі «зарядженого» седана почнуться ближче до кінця нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook