Автоновини

BMW почала виробництво оновленого седана 7-Series

Фото: BMW

Компанія BMW почала серійне виробництво рестайлінгової версії флагманського седана 7-Series, який отримав змінену зовнішність і модернізовані двигуни. Збірка новинки ведеться на заводі в Дінгольфінге (Німеччина). Всього на цьому підприємстві було випущено 1,9 млн 7-Series починаючи з 1977 року.

Продажі цього автомобіля стартують в квітні 2019 року. Базовим мотором залишилася дволітрова «турбочетвірка», що видає 249 кінських сил. Дизельна лінійка представлена ??трьома шестициліндровими трилітровими моторами потужністю 249, 320 і 400 кінських сил.

Топові версії оснащуються 6,6-літровим бензиновим агрегатом V12 з двома турбінами, що розвиває ті ж 609 к. с. і 850 Нм крутного моменту. При цьому седан отримав істотно модернізований 4,4-літровий наддувний двигун V8, віддача якого склала 530 сил і 750 Нм – на 80 сил і 100 Нм більше, ніж раніше. Допрацьована «вісімка» дозволяє седану прискорюватися до «сотні» за 3,9 секунди.

Крім того, оновлений BMW 7-Series буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, що складається з шестициліндрової рядної «шістки», електричного двигуна і комплекту літійіонних батарей. Сумарна віддача агрегатів склала 394 кінські сили.

Від попередника седан можна відрізнити завдяки збільшеній на 40% радіаторній решітці, запозиченої у великого кросовера X7. Крім того, «сімка» обзавелася іншими адаптивними світлодіодними головними фарами. Незначним змінам піддався капот і колісні арки, а ззаду з’явилася суцільна світлова смуга, що з’єднує задні ліхтарі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook