Автоновини

Оновлений Mercedes GLC Coupe показали на відео

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тізерний відеоролик, в якому показується оновлений кросовер GLC Coupe. Очікується, що прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку в квітні. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Основним конкурентом автомобіля називається BMW X4.

Судячи з відео, кросовер отримає видозмінену світлодіодну оптику. Поки невідомо, чи буде вона пропонуватися вже в стандартному оснащенні, як у рестайлінгового GLC, представленого раніше. У салоні автомобіля, швидше за все, з’являться цифрова приладова панель і сенсорний дисплей діагоналлю 7, або 10,25 дюйма, а також мультимедійна система MBUX, яка вперше була показана на сімействі A-Class четвертого покоління.

Оновлений GLC Coupe оснастять турбодвигуном об’ємом 2,0 літра. Потужність агрегату складе 258 кінських сил. Бортова мережа – 48-вольт для забезпечення роботи стартер-генератора, який дає додаткові 150 Нм крутного моменту.

Компанія Mercedes-Benz розсекретила оновлений кросовер GLC на минулому автосалоні в Женеві. Автомобіль отримав видозмінену решітку радіатора в «діамантових» точках, додаткові хромовані елементи, світлодіодні фари в стандартному оснащенні, спортивну вихлопну систему і інші бампери.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook