Автоновини

Ілон Маск показав нове зображення електричного пікапа

Фото: Twitter / Elonmusk

Ілон Маск опублікував у своєму Twitter нове тізерне зображення електричного пікапа Tesla. Прем’єра автомобіля відбудеться до кінця нинішнього року. Швидше за все, на зображенні показана вантажна частина майбутнього електрокара.

Новинка буде являти собою великий пікап з подвійною кабіною і посадочними місцями для шести чоловік. Автомобіль отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Вже у стандартній комплектації у машини буде два електричних двигуна з «божевільним обертовим моментом» і повний привід. Автомобіль зможе проїжджати без підзарядки акумуляторів приблизно 650-800 кілометрів.

Плюс до всього базовий автомобіль отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично буде застосовувати оптимальні настройки «в залежності від конкретного навантаження». Нарешті, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтономного управління Autopilot, функцією повністю автоматичної паралельної парковки, а також з системою кругового огляду.

У березні Tesla представила свій новий компактний електричний кросовер під назвою Model Y. Ціни на автомобіль стартують від 39 000 доларів. Кросовер запозичив вже наявне шасі від Tesla Model 3. Model Y отримала два електромотора і буде пропонуватися з комплектами акумуляторів різної ємності.

Tesla Motors, яка орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008  поставляє на ринок спортивну машину Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook