Автоновини

Перший серійний кросовер Maybach представлять в 2019 році

Фото: Maybach

Компанія Mercedes-Maybach планує представити свій перший серійний кросовер до кінця 2019 року. Очікується, що прем’єра автомобіля відбудеться на спеціальному заході в Китаї, повідомляє Automotive News. Продажі машини повинні початися на початку наступного року. Її основними суперниками на ринку будуть Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan.

Виробництво новинки налагодять на заводі в Алабамі (США). Зараз на цьому підприємстві збираються моделі GLS, GLE і GLE Coupe.

Очікується, що вартість кросовера складе близько 200 000 доларів. Таким чином, новинка від Maybach стане одним з найдорожчих автомобілів, що збираються в США.

Автомобіль побудують на базі кросовера GLS третього покоління. Машина отримає бензиновий двигун V6 з віддачею 560 кінських сил. Решта всіх технічних характеристик новинки поки тримаються в секреті.

У минулому році компанія Mercedes-Maybach представила новий концептуальний кросовер під назвою Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Автомобіль отримав чотири електромотори, які обертають кожне з його коліс. Сумарна потужність силової установки новики – 750 кінських сил. Багато рішень, продемонстровані на цьому прототипі, в майбутньому отримає Maybach-версія GLS.

Maybach був заснований в 1909 році і існував до 1950-х як виробник надрозкішний автомобілів. Бренд був відроджений компанією Mercedes-Benz в 2002 і знову скасований в 2012 році через вкрай низькі обсяги продажів. У 2014-му Mercedes-Benz прийняв рішення повернути на ринок Maybach як суббренда, під яким компанія продає седани S-Сlass в подовженій версії і топових комплектаціях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook