Автоновини Женева-2019

Mercedes-Benz представив оновлений GLC

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz розсекретила оновлений кросовер GLC. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні. Ціни на рестайлінгову модель будуть названі пізніше.

Оновлений GLC отримав видозмінену решітку радіатора в «діамантових» точках, додаткові хромовані елементи, світлодіодні фари в стандартному оснащенні, спортивну вихлопну систему і інші бампери. У салоні кросовера з’явилися дерев’яні вставки з цінних порід дерева і нове багатофункціональне кермо з крихітним тачпадом і значною кількістю кнопок на спицях.

Новинка оснащується цифровою панеллю приладів і сенсорним дисплеєм (діагоналлю 7 або 10,25 дюйма) мультимедійної системи MBUX, яка вперше була показана на сімействі A-Class четвертого покоління. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди. Управляти системою можна в тому числі за допомогою голосових команд. Також машину оснастили функцією Interior Assistant. За допомогою спеціальних сенсорів електроніка може розпізнавати рух рук водія і змінювати налаштування мультимедіа. Передбачається, що система буде працювати, тільки коли автомобіль не перебуває в русі – щоб не відволікати водія.

Навігаційна система отримала функцію Augmented Video. За допомогою неї передня камера передає інформацію про номери будинків, назви вулиць, дорожніх покажчиках безпосередньо на дисплей. Водієві доступні безліч систем безпеки, серед них: система аварійного гальмування, система утримання смуги руху, яка також автоматично вміє перебудовуватися для пропуску машин екстрених служб, функція моніторингу сліпих зон, система розпізнавання пішоходів, система допомоги при парковці і активний круїз-контроль.

У гамму моторів кросовера Mercedes-Benz GLC входять два бензинових турбодвигуна об’ємом 2,0 літра. Потужність агрегатів становить 197 і 258 кінських сил. Бортова мережа – 48-вольт для забезпечення роботи стартер-генератора, який дає додаткові 150 Нм крутного моменту. Також клієнтам пропонуються три дизельні двигуни з віддачею 163, 195 і 245 кінських сил. Коробка передач – 9-ступінчастий “автомат”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook