Автоновини

Porsche показав серійний електромобіль

Фото: Porsche

Перші офіційні фотографії серійного електрокара Taycan опублікувала компанія Porsche. На них спорткар представлений в камуфляжній плівці, прем’єра відбудеться у вересні 2019 року.

У листі клієнтам, які оформили попереднє замовлення на цю модель, повідомляється, що роботи з випуску Taycan в Цуффенхаузене знаходяться на завершальній стадії. Також Porsche підтвердив у своєму звіті за 2018 рік, що кросовер Taycan Cross Turismo запустять у виробництво через два роки. Другим сімейством бренду, в якому з’явиться електромобіль, стане Macan.

Taycan буде запропонований з двома батареями різної ємності. Сумарна віддача двигунів в топовій версії складе 600 к.с., спорткар зможе розганятися до 100 кілометрів на годину за 3,5 секунди. На даний момент компанія вже отримала понад 20 тис. замовлень на цю модель, розглядається питання збільшення планованого виробництва.

Раніше Volkswagen Group розповів про новинки в 2019 році. Бренди, що входять в концерн, повинні випустити більше 90 нових та оновлених моделей.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook