Автоновини

Наступний Mitsubishi Outlander побудують на платформі Nissan

Фото: Mitsubishi

Кросовер Mitsubishi Outlander нового покоління буде побудований на модульній платформі компанії Nissan – CMF. Про це розповів операційний директор Mitsubishi Motors Тревор Манн.

Переклад нового Outlander на масштабовану архітектуру CMF став можливий завдяки співпраці автовиробників в рамках альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. За попередніми даними, кросовер розділить більшість вузлів і агрегатів з наступним Nissan X-Trail. Як очікується, обидві моделі вийдуть на ринок в 2021 році.

Не виключено, що новий Mitsubishi Outlander може отримати деякі стилістичні та технічні рішення від концепт-кара Engelberg Tourer, представленого на Женевському автосалоні. Зокрема, прототип оснастили допоміжною освітлювальною системою на даху і багажником для перевезення різного інвентарю для активного відпочинку.

Автомобіль оснастили гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. До її складу увійшов 2,4-літровий атмосферний чотирициліндровий бензиновий двигун, два електромотори на передній і задній осі, а також комплект акумуляторів на 20 кВт · год, інтегрований в днище машини.

Що стосується нинішнього Mitsubishi Outlander, то в Україні кросовер пропонується з бензиновими двигунами робочим об’ємом 2,0 і 2,4 л потужністю 145 і 167 к. с. відповідно. Обидва агрегати працюють в парі з варіатором. Ціни на Outlander стартують з позначки 639 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook