Автоновини Женева-2019

Morgan випустив новий автомобіль вперше за 19 років

Фото: Autocar

Компанія Morgan привезла на автосалон до Женеви свій новий спорткар вперше з часів моделі Aero 8, яка була представлена 19 років тому. Автомобіль носить назву Plus Six і стоїть майже 80 000 фунтів стерлінгів. За доплату машину можна оснастити знімним жорстким верхом. На рік Morgan планує виробляти не більше 30 примірників новинки.

Автомобіль побудований на новому алюмінієвому шасі CX і використовує дерев’яний каркас. Колісна база в порівнянні з Aero 8 виросла на 20 міліметрів. Маса родстера становитиме 1075 кілограмів.

Спорткар отримав 3,0-літровий бензиновий мотор BMW з шістьма циліндрами. Потужність агрегату становить 340 кінських сил. Розгін до «сотні» у новинки займає 4,2 секунди. Максимальна швидкість – 267 кілометрів на годину. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Однак в майбутньому не виключається поява версії Plus Six з механічною трансмісією.

Автомобіль отримав незалежну передню підвіску «Макферсон» зі стійками і задню підвіску. Середня витрата палива у спорткара становить всього 7,4 літра палива на 100 км шляху. Водієві доступні два режими їзди – Sport і Sport Plus. У салоні родстера вперше в історії автомобілів Morgan з’явився кольоровий дисплей. Серед систем активної безпеки водієві доступна тільки антиблокувальна система гальм.

Morgan Motor Company – великий британський бренд, який зумів зберегти свою незалежність. На офіційному сайті компанія називає себе «останнім приватним автовиробником» в країні. Всі машини фірма збирає вручну, річний тираж не перевищує тисячі примірників.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook