Автоновини Женева-2019

Німці представили 612-потужний електричний суперкар

Фото: Piech Automotive

Німецька компанія Piech Automotive, яка заснована Тоні Піеха – сином екс-глави концерну Volkswagen Фердинанда Піехи, представила електричний суперкар Mark Zero. Публічна прем’єра автомобіля відбулася 5 березня на Женевському автосалоні.

Piech Mark Zero довжиною 4432 мм побудований на універсальній модульній платформі, яка передбачає використання гібридних, повністю електричних і водневих силових установок, а також традиційних двигунів внутрішнього згоряння. Надалі ця архітектура ляже в основу чотиримісного кросовера.

Що стосується двомісного купе Mark Zero, то його оснастили трьома електричними агрегатами: одним асинхронним на передній осі і двома синхронними на задній. В сумі двигуни видають 612 кінських сил. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,2 сек., а його максимальна швидкість обмежена 250 км на годину.

Двигуни живляться від батарей «нового типу», які завдяки високому ступеню рекуперації можна підзарядити на 80% всього за 4 хвилини і 40 секунд. Плюс до всього розробники відзначили, що акумулятори охолоджуються виключно потоком повітря, що набігає завдяки низькому теплоутворенню, що дозволило відмовитися від застосування важкої системи охолодження.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook