Автоновини

Nissan X-Trail перетворили в зореліт Хана Соло

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила спеціальну версію свого кросовера X-Trail, яка виконана в стилі космічного корабля Хана Соло «Тисячолітній сокіл» з фільму «Зоряні війни». Дебют прототипу відбувся на прем’єрі кінострічки «Хан Соло. Зоряні війни: Історії »в Лос-Анджелесі.

Автомобіль створений в єдиному екземплярі. У його розробці взяли участь дизайнери Lucasfilm і Industrial Light & Magic. Кросовер отримав спеціальний обвіс в стилі «Тисячолітнього сокола» і схоже забарвлення кузова. Більшість деталей для прототипу були віддруковані на 3D-принтері. На даху машини встановили спеціальну антену і лазерну гармату.

Приладова панель в X-Trail виконана також в стилі зорельота Хана Соло. Також концепт оснастили кнопкою активізації гіпердвигуна і сабвуферами Bose.

Під капотом у прототипа встановлюється звичний 2,5-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами. Потужність мотора – 171 к.с.

У Україні на даний момент Nissan X-Trail пропонується з дволітровим 144-потужним мотором, або з двигуном об’ємом 2,5 літра, що видає 171 силу. Крім того, доступний 1,6-літровий дизель потужністю 130 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або варіатор. Ціни на кросовер починаються від 575 150 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook