Автоновини Женева-2019

Polestar представив конкурента Tesla Model 3

Фото: Polestar

Колишній заводський тюнер Volvo, а тепер самостійний бренд Polestar, представив свою другу модель. Електрокар Polestar 2 позиціонується як суперник Tesla Model 3. Публічний дебют моделі відбудеться на автосалоні в Женеві в березні.

Серійне виробництво електрокара налагодять тільки в 2020 році. У Європі ціни на новинку будуть починатися від 39 000 євро. Однак спочатку в продаж надійде тільки топова версія вартістю 59 900 євро. Крім того, як і у випадку з автомобілями Volvo, новим Polestar 2 можна буде заволодіти по підписці, вносячи щомісячну плату за експлуатацію. Спочатку машина буде доступна для покупки в Китаї, США, Канаді, Бельгії, Німеччині, Нідерландах, Норвегії, Швеції і Великобританії.

Автомобіль побудований на платформі CMA від Volvo. Це ж шасі вже використовують моделі Volvo XC40 і Lynk & Co 01. Новинка отримала два електромотори сумарною потужністю 408 к. с. і 660 Нм крутного моменту. Запас ходу в Polestar 2 становить 500 км. Розгін до «сотні» у машини займає менше п’яти секунд.

Відмінною особливістю чотирьохдверного фастбеку стали вузькі задні ліхтарі і світлодіодні фари Pixel. Для машини вже доступний опціональний пакет Performance з амортизаторами Ohlins, гальмами Brembo, тормозними супортами золотистого кольору і 20-дюймовими кованими колесами. Також на електрокарі дебютував новий інформаційно-розважальний комплекс Google Android HMI з інтерактивним помічником Google Assistant, які за своїми властивостями схожі з «Алексою» від Amazon. Управляти мультимедіа можна на 11-дюймовому сенсорному дисплеї,

У компанії розповіли, що після випуску своєї другої моделі Polestar розроблятиме автомобілі тільки з повністю електричними силовими установками. Нагадаємо, Polestar 1 є гібридом. Двуодверки з кузовом з карбону оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов дволітровий бензиновий турбомотор і два електричних двигуни.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook