Автоновини Женева-2019

Kia випустить автомобіль з 21 екраном в салоні

Фото: KIA

Компанія Kia опублікувала перші тізерні зображення нового концепту, який продемонструє майбутнє електричних автомобілів бренду. Публічний дебют прототипу відбудеться в березні на автосалоні в Женеві. У прес-службі розповіли, що повністю електричний чотирьохдверний автомобіль не відповідає традиційним рамкам класифікації машин. У компанії заявили, що модель поєднає в собі елементи спорткара, седана і кросовера.

Передня частина автомобіля виконана у фірмовому дизайні – «посмішка тигра». Лобове скло і панорамний дах виконані з єдиного листа. Замість традиційних бічних дзеркал у концепту встановлять спеціальні камери. Зовнішність електромобіля створювалася фахівцями дизайн-центру Kia в німецькому Франкфурті.

У салоні електрокара з’являться 21 окремий екран з високою роздільною здатністю і рульове колесо незвичайної форми. Всі технічні подробиці про майбутній автомобіль поки тримаються в секреті. Раніше глава франкфуртської студії дизайну Kia Грегорі Гійом заявив, що під час їзди на цьому електрокарі «волосся на спині стає дибки».

У майбутньому компанія Kia планує створити новий водневий автомобіль. Прем’єра машини повинна відбутися в 2021 році. Автомобіль не буде базуватися на якійсь із існуючих моделей. Силова установка на паливних елементах за габаритами буде приблизно на 15% менше 2,0-літрового двигуна Kia, але при цьому виявиться на 10% могутніше його. Запас ходу автомобіля на одній заправці складе близько 800 км, а максимальна швидкість – близько 170 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook