Автоновини Женева-2019

Skoda розсекретила салон електричного кросовера

Компанія Skoda опублікувала перше зображення салону свого електричного кросовера під назвою двох. Концептуальний автомобіль покажуть на автосалоні в Женеві в березні. Новинку побудують на базі модульної платформи MEB (Modular Electric Kit) концерну Volkswagen Group.

У купе-кроссовера відсутній звичний центральний тунель. Автомобіль отримає абсолютно нову приладову панель і відділення для двох мобільних телефонів, які можна зарядити і підключити до бортової мультимедійної системи за допомогою бездротового з’єднання. Також Vision iV оснастять великим сенсорним дисплеєм і двохспицевим рульовим колесом.

Подробиці про силову установку поки не повідомляються. Наприклад, попередній концепт Skoda – Vision E – оснащувався двома електромоторами сумарною потужністю 306 к. с., які передають тягу на обидві осі і дозволяють розганятися до 180 км на годину. Запасу батарей вистачає, щоб проїхати близько 500 кілометрів.

Раніше Skoda на ще одному тізерному зображенні показала екстер’єр майбутнього кросовера. Судячи з нього, новинка отримає дах з спадаючою лінією, великі 22-дюймові аеродинамічні легкі колеса, а також зовнішні камери з корпусами у вигляді акулячих плавників, які замінять традиційні бічні дзеркала.

Протягом найближчих чотирьох років Skoda інвестує 2 млрд євро в розвиток альтернативних силових установок і сервісів по забезпеченню мобільності. Очікується, що до кінця 2022 року чеський бренд представить більш десяти серійних електричних моделей.

У 2019 році у чеської марки з’явиться перший серійний гібрид – версію з бензоелектричними агрегатами отримає оновлена ??Skoda Octavia. Перший серійний електрокар буде випущений роком пізніше. Йдеться про електричний кросовер, слідом за яким з’явиться повністю «зелена» версія сітікара Citigo. Надалі чехи повинні поповнити лінійку спорткаром і SUV з купеобразним силуетом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook