Автоновини

Aston Martin анонсував «сина Валькірії»

Фото: Aston Martin

Aston Martin опублікував перший тізер нового «молодшого» суперкара Project 003, який в компанії називають «сином Валькірії». Модель займе місце на сходинку нижче гіперкара Valkyrie і буде покликана скласти конкуренцію Ferrari 488 GTB і McLaren 720S.

За попередніми даними, новинка отримає надлегку конструкцію з композитних матеріалів і бензоелектричну гібридну силову установку на базі наддувного двигуна V6. Сумарна віддача агрегатів складе не менше 800 кінських сил.

Плюс до всього суперкар оснастять адаптивною підвіскою і активними аеродинамічними елементами. Передбачається, що автомобіль зможе прискорюватися з місця до першої «сотні» приблизно за три секунди.

Раніше повідомлялося, що серійна версія Aston Martin Project 3 може отримати назву Valhalla. Товарний автомобіль, який з’явиться не раніше 2021 року випустять обмеженим тиражем в 500 екземплярів.

Нагадаємо, перший передсерійний варіант дорожнього гіперкара Aston Martin Valkyrie, розроблений спільно з гоночною командою Red Bull, був представлений влітку нинішнього року. Автомобіль оснастили 6,5-літровим атмосферником V12 потужністю близько 900 кінських сил. Решта 130 к. с. розвиває електричний агрегат.

Маса автомобіля складе 1030 кілограмів. Таким чином, відношення потужності до маси перевищує одну кінську силу на один кілограм. Максимальна швидкість новинки – більш 402 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook