Автоновини Женева-2019

Volkswagen показав дизайн надпотужної версії T-Roc

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала перше тізерне зображення, на якому показана зовнішність нової модифікації кросовера T-Roc підвищеної потужності. Автомобіль отримає приставку R в назві і буде представлений на автосалоні в Женеві в березні. Швидше за все, на мотор-шоу буде продемонстровано концепт майбутньої моделі.

Судячи з тізерного зображення, зміни в дизайні у «зарядженого» кросовера будуть мінімальні. Автомобіль укомплектують іншою оптикою і спортивною вихлопною системою. Також у T-Roc з’являться масивні колісні арки і великі повітрозабірники.

За неофіційними даними, машину оснастять 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Таким же агрегатом комплектується Golf R. Потужність мотора складе більше 300 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також кросовер отримає систему повного приводу 4Motion і перенастроюючу підвіску.

Офіційна прем’єра стандартної версії компактного кросовера T-Roc відбулася в 2017 році. Габаритна довжина новинки становить 4234 мм, ширина – 1819 мм, а висота – 1573 мм. Це на 252 мм коротше, на 11 мм ширше і на 131 мм нижче кросовера Tiguan другого покоління. Об’єм багажного відділення дорівнює 445 літрам, а при складеному задньому ряді сидінь – 1290 літрів.

Базова версія машини отримала трициліндровий двигун об’ємом один літр. Крім того, бензинова лінійка включила 1,5-літровий турбомотор потужністю 150 к. с., а топовий варіант оснащується 190-потужним дволітровим агрегатом. Дизельна гамма представлена 1,6-літровим 115-потужним мотором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook