Автоновини Франкфурт-2017

Volkswagen представив наіменший і дешевий кросовер

Компанія Volkswagen представила нову модель під назвою T-Roc, яка займе в лінійці місце на сходинку нижче «Tiguan». Це найкомпактніший і доступний позашляховик марки, який на ринку Німеччини буде коштувати в районі 20 тисяч євро, а також перший автомобіль виробника з двокольоровим забарвленням кузова.

Габаритна довжина новинки становить 4234 міліметра, ширина – 1819 міліметрів, висота – 1573 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2603 міліметрів. Таким чином, «Ті-Рок» вийшов на 252 міліметра коротше, на 20 міліметрів вже і на 100 міліметрів нижче «Tiguan». Колісна база кросовера на 74 міліметрів менше, ніж у старшої моделі.

Volkswagen T-Roc побудований на модульному шасі MQB, яка вже використовується на «Ibiza» і «Polo». Кросовер буде доступний в двох модифікаціях – Style і Sport. У першому випадку двокольорове забарвлення доступне «в базі», а в другому за неї доведеться доплатити, при цьому у для «стильного» «Ті-Рока», на відміну від «спортивного», не можна буде замовити спорт-пакет R-Line з більш агресивним обвісом кузова.

Зовні «спортивний» кросовер можна буде відрізнити по «затемненим» ліхтарям, тонованому задньому склі і червоним супортам гальм. Крім того, у цій версії буде червоне атмосферне підсвічування салону (у Style – біла), 17-дюймові диски, які доступні в одному з двох кольорів (у Style – диски такий же розмірності, іншого дизайну і мають чотири можливих кольору) і спортивні крісла. Спеціально для Sport доступний і спеціальний «глибокий чорний» колір забарвлення кузова.

Усього доступно 10 кольорів для кузова, але дах (разом з передніми стійками і «ніжками» дзеркал) можна пофарбувати тільки в чорний, білий або коричневий металік. Вставки на дверях, передню панель, центральну консоль і тунель можна замовити в коричневому, синьому, помаранчевому і жовтому кольорах ( «в базі» – чорна і сіра гамма в залежності від версії).

Всього для «Ті-Рока» є шість моторів. Бензинова лінійка включає 115-потужний літровий агрегат (тільки «механіка» і передній привід), 1,5-літровий мотор потужністю 150 сил (у версіях з МКП, моно- або повним приводом, «роботом») і 190-потужний дволітровий двигун ( тільки DSG і повний привід).

Базовий дизель – це 115-потужний мотор 1.6, 150- і 190-потужні двигуни 2.0. У повного приводу є чотири режими роботи: «Street», «Snow», «Offroad» і «Offroad Individual», в якому можна самостійно змінювати налаштування роботи трансмісії. Як завжди для моделей групи VW, є і система вибору режимів роботи керуючої електроніки.

В оснащення кросовера увійдуть світлодіодні фари, 11,7-дюймова електронна приладова панель, бездротова зарядка для смартфона, камера заднього виду, адаптивний круїз, мультимедійний комплекс з 8-дюймовим екраном, 300-ватна аудіосистема з восьмиканальним підсилювачем, налаштована компанією Beats.

Публічний дебют T-Roc відбудеться на вересневому моторшоу у Франкфурті. Перші замовники отримають свої машини до кінця року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook