Автоновини Женева-2019

Honda розсекретила салон свого електричного хетчбека

Фото: Honda

Компанія Honda опублікувала перше зображення салону свого нового електричного хетчбека. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні. На мотор-шоу буде показана серійна версія машини, яка незабаром з’явиться в продажу.

У компанії підкреслили, що основною метою при роботі над дизайном салону було створення «теплої і привабливої атмосфери». Приладова панель електрокара складається з трьох дисплеїв. Перший з них, що відображає всю основну інформацію, розташований за рульовим колесом. Також новинка отримала два сенсорні екрани, які займають практично все інше місце перед водієм.

Що стосується зовнішнього вигляду, то він буде нагадувати концепт Urban EV, який був представлений в 2017 році. Замість бічних дзеркал у машини розташовані камери, які транслюють зображення на спеціальні дисплеї в салоні електрокара. Новинка отримає «заховані» в стійках дверні ручки і круглі фари, а зарядний порт буде поміщений в капот електрокара.

Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, запас ходу у хетчбека складе близько 250 км.

Ще однією прем’єрою автосалону в Женеві від Honda стане електрокар під назвою Tomo, що в перекладі з японської означає «друг». Прототип був розроблений спільно зі студентами-дизайнерами з інституту Istituto Europeo di Design в Турині. В результаті у них вийшов невеликий дводверний пікап з електричною силовою установкою. У Honda заявили, що новинка підходить для всіх видів діяльності в мегаполісі, або за містом.

Ще один електрокар Honda носить назву Everus. Серійна версія екологічно чистого кросовера також з’явиться найближчим часом. Технічної інформації про концепт-кар поки немає. Судячи із зовнішнього вигляду, це буде електричний кросовер, близький за своїми габаритами до моделі HR-V.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook