Автоновини Женева-2019

Kia вивела на тести свій новий компактний кросовер

Фото: Motor1

Компанія Kia розпочала дорожні тести свого нового компактного кросовера, який розробляється для глобального ринку. Перші шпигунські фотографії автомобіля під назвою Tusker опублікувало видання Motor1. Очікується, що прем’єра новинки відбудеться навесні цього року.

На знімках кросовер прихований під камуфляжем, однак вже зараз можна сказати що дизайн автомобіля виконають за мотивами концепт-кара SP, показаного на мотор-шоу в індійському Нью-Делі в 2018 році. Від прототипу серійна версія буде відрізнятися іншою оптикою і іншими бамперами.

Kia Tusker побудують на тій же модульній платформі, що і Hyundai Creta наступного покоління. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,4-літрова наддувна «четвірка», яка встановлюється на Ceed третього покоління. Потужність агрегату складе 140 кінських сил. Крім того, кросовер буде доступний з атмосферним дволітровим двигуном з віддачею 150 кінських сил.

Перший мотор працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями, а другий буде поєднуватися з новим варіатором iVT. Система повного приводу для новинки не передбачена.

Найближчою прем’єрою Kia стане компактний кросовер, побудований на базі моделі Ceed третього покоління. Дебют цієї моделі очікується вже на автосалоні в Женеві в березні. У модельній лінійці Kia новинка займе місце між кросоверами Sportage і Stonic. Від стандартного хетчбека автомобіль буде відрізнятися збільшеним дорожнім просвітом, іншими колесами, а також пластиковим захистом нижньої частини кузова.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook