Автоновини

Kia привезе до Женеви новий кросовер на базі Ceed

Фото: Autocar

Компанія Kia представить в березні на Женевському автосалоні новий компактний кросовер, побудований на базі моделі Ceed третього покоління. Про це повідомляє видання Autocar.

У модельній лінійці Kia вседорожня версія Ceed займе місце між кросоверами Sportage і Stonic. Від стандартного хетчбека автомобіль буде відрізнятися збільшеним дорожнім просвітом, іншими колесами, а також пластиковим захистом нижньої частини кузова. Не виключено, що кросовер отримає багажне відділення більшого обсягу, а також інші задні двері.

За попередніми даними, позашляховий «Сід» розділить моторну гамму двигунів зі звичайним хетчбеком, лінійка якого в Європі включає наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об’ємом 1 літр з потужністю 120 к. с., а також 1,6-літровий 115-потужний дизель.

У Україні новий Kia Ceed на даний момент пропонується з кузовом хетчбек. Модифікація пропонуються c 1,6-літровим 90 та 100-потужним агрегатом, який поєднується як з «механікою», так і з «автоматом». Ціни на  Kia Ceed в Україні починаються від 472 628 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook