Автоновини

Kia представила новий компактний кросовер

Фото: Kia

Компанія Kia розсекретила компактний кросовер під назвою SP. Прем’єра новинки відбулася на мотор-шоу в Нью-Делі. В майбутньому прототип отримає серійну версію.

За словами головного дизайнера південнокорейського бренду Пітера Шрейера, зовнішність машини буде максимально наближена до концепту. Чи з’явиться новинка у продажу на інших ринках, крім Індії, поки невідомо.

Кросовер отримав нову оптику, яка раніше не була представлена ??ні на одній моделі Kia. Автомобіль оснащується фірмовою решіткою радіатора «Ніс тигра», захованими дверними ручками, а також двобарвними легкосплавними дисками.

Виробництво моделі буде налагоджено на новому заводі Kia в Індії, в який інвестували 1,1 млрд доларів. Всього на автомобільній виставці в Нью-Делі компанія планує показати 16 моделей.

Також Kia веде розробку найбільшого кроссовера в своїй лінійці, який замінить модель Mohave. За попередніми даними, новинка стане серійним втіленням прототипу Telluride. Машину побудують на подовженій платформі Sorento. Новинка буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Не виключено, що Kia Telluride запозичить у концепт-кара гібридну силову установку, яка включає 270-потужний 3,5-літровий бензиновий V6, а також електромотор потужністю 130 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook