Автоновини

Skoda показала зовнішність нового компактного кросовера

Фото: Skoda

Компанія Skoda опублікувала зображення нового компактного кросовера Kamiq для європейського ринку. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні 2019 року в рамках Женевського автосалону.

Судячи зі скетчу, зовні новинка буде відрізнятися від однойменної моделі для Китаю, представленої навесні 2018 року на Пекінському мотор-шоу. Європейський Kamiq отримає абсолютно іншу передню частину кузова з радіаторною решіткою і подвійною головною оптикою, виконаною в стилі концепт-кара Vision X, показаного в Женеві в минулому році.

Skoda Kamiq побудують на «молодшій» модифікації модульного шасі MQB-A0, що лежить в основі Seat Arona і Volkswagen T-Cross. Таким чином, габаритна довжина новинки складе близько 4,2 м, ширина 1,75 м, а висота – 1,6 метра.

Передбачається, що лінійка двигунів у Skoda Kamiq буде та ж, що і у Volkswagen T-Cross. До переліку агрегатів самого маленького на даний момент кросовера VW входять трьохциліндрові  бензинові наддувні мотори потужністю 95 і 115 кінських сил.

Топовий варіант – 150-потужна «турбочетвірка» робочим об’ємом 1,5 літра. В якості альтернативи доступний 1,6-літровий дизель, який видає 95 сил. Базовий агрегат працює в парі з п’ятиступінчастою “механікою”, інші – з шестиступінчастою, або з семідіапазонним «роботом» DSG.

Як очікується, в список електронних «помічників» увійде система автоматичного екстреного гальмування з можливістю розпізнавання пішоходів, функція контролю «сліпих» зон і дотримання рядності руху, а також адаптивний круїз-контроль і система стеження за втомою водія.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook