Автоновини Пекін-2018

Skoda представила новий кросовер Kamiq

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила компактний кросовер під назвою Kamiq, який розташується на щабель нижче моделі Karoq. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться 25 квітня на Пекінському автосалоні, повідомляє прес-служба компанії.

Skoda Kamiq розробляли для азіатського ринку. В основу новинки лягла платформа PQ, на якій, зокрема, побудований Rapid. Збірку компактного кросовера налагодять на підприємстві в місті Йічин.

Технічних даних про Skoda Kamiq поки немає. За неофіційною інформацією, позашляховик запропонують з єдиним 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 110 к.с. Кросовер буде доступний виключно з переднім приводом.

В Європі Skoda буде продавати іншу компактну модель – серійну версію концепт-кара Vision X, представленого на Женевському автосалоні. Товарний варіант побудують на модульній платформі MQB, як і Volkswagen T-Roc.

Прототип Skoda Vision X оснастили гібридною силовою установкою, в основу якої увійшов 1,5-літровий чотирициліндровий турбомотор, що працює на природному газі. Агрегат видає 130 к.с. і 250 Нм крутного моменту. ДВЗ працює в парі з стартер-генератором з ремінним приводом, розташованим на передній осі, а також з 27-потужним електромотором на задній. Ці агрегати живляться від 48-вольтової бортової електромережі з літій-іонною батареєю на 1,5 кВт-год і системою рекуперації кінетичної енергії при гальмуванні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook