Автоновини

Land Rover відмовився від найдорожчого Range Rover в історії

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover згорнула проект запуску в серію трьохдверного позашляховика Range Rover SV Coupe, який повинен був стати найдорожчим автомобілем в історії британської марки. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Auto Express.

Концепт-кар Range Rover SV Coupe був представлений в березні 2018 року на Женевському автосалоні. Автомобіль, був створений на базі стандартного позашляховика Range Rover, і отримав власну силову структуру і унікальний кузов.

Range Rover SV Coupe оснащений п’ятилітровим компресорним агрегатом V8, що розвиває 565 к. с. і 700 Нм крутного моменту. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до «сотні» за п’ять секунд, а його максимальна швидкість складає 266 км на годину. Автомобіль отримав систему повного приводу зі зниженим рядом і блокуванням заднього диференціала, а також пневматичну підвіску з можливістю регулювання жорсткості амортизаторів і зміни дорожнього просвіту.

Всього Land Rover планував випустити 999 таких автомобілів. Ціни на ексклюзивний позашляховик повинні були починатися від 240 000 фунтів стерлінгів (близько 8, 5 млн гривень за актуальним курсом).

Джерело Auto Express не назвав точної причини відмови від серійного випуску Range Rover SV Coupe, зазначивши лише, що Land Rover сконцентрується на розробці моделей наступного покоління для глобального ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook