Автоновини

Ford випустить гібридний Mustang з V8 і двома електромоторами

Фото: Ford

Компанія Ford запатентувала нову комбіновану силову установку, яку створять на базі бензинового агрегату V8. Передбачається, що таку схему використоють на гібридній версії спорткара Mustang, повідомляє видання Autoguide.

Відповідно до патенту, двигун внутрішнього згоряння буде приводити в рух задню вісь. Він стане працювати в парі з двома електричними моторами, що відповідають за обертання передніх коліс. Використання гібридної установки дозволить домогтися більшої віддачі, а також забезпечить повний привід без застосування традиційних важких і складних компонентів.

Плюс до всього до складу силової установки увійде стартер-генератор, який буде живити електромотори, а також знизить навантаження на акумулятори спорткара.

Поки залишається незрозумілим, чи буде гібридна модифікація у нинішньої моделі, або ж версію з V8 і двома електромоторами отримає «Мустанг» наступного покоління, який з’явиться після 2020 року.

Останньою модифікацією нинішнього Ford Mustang стала версія Shelby GT500. Автомобіль, який дебютував в Детройті, став найпотужнішим і найшвидшим серійним «Мустангом» в історії. Ford Mustang GT500 оснастили 5,2-літровим двигуном V8 з приводним нагнітачем об’ємом 2,65 літра. Точні характеристики агрегату поки не називаються, проте виробник зазначив, що мотор видає більше 700 кінських сил.

Ford Mustang GT500 здатний прискорюватися з місця до 96 км / год приблизно за три секунди. Дреговая дистанція в чверть милі (402 метри) проходиться менш ніж за 11 секунд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook