Автоновини

Kia розпочала випробування гібридного універсала Ceed

Фото: KoreanCarBlog

Компанія Kia приступила до випробувань нової модифікації універсалу Ceed SW третього покоління, який отримає гібридну силову установку з можливістю підзарядки акумуляторів від електромережі. Шпигунські фотографії тестового прототипу, які зроблені за полярним колом, опублікувало видання KoreanCarBlog.

За попередніми даними, Kia Ceed SW PHEV отримає силову установку від гібридної модифікації кросовера Niro. До її складу входить 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 141 к. с., 80-потужний електромотор, комплект акумуляторів на 8,9 кВт · год, а також шестиступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Виробництво гібридного Ceed SW PHEV налагодять на підприємстві в Словаччині. Таким чином, новий універсал стане першим підключаємим гібридом Kia, що випускається в Європі.

Нещодавно, в Україні стартував продаж стандартного Kia Ceed SW третього покоління. Універсал розділив лінійку двигунів з хетчбеком, продажі якого вже стартували.

Базовий мотор –  об’єм 1,6 л потужністю 130 к. с., який поєднується як з «механікою», так і з «автоматом». Ціни на універсал варіюються від 498 161  до 582 563 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook