Автоновини Детройт-2019

Ford випустив найшвидший Mustang в історії

Фото: Ford

Ford представив нову топову модифікацію спорткара Mustang, що отримала позначення GT500. Автомобіль, який в компанії називають найпотужнішим і швидким «Мустангом» в історії, дебютував на автосалоні в Детройті.

Ford Mustang GT500 оснастили 5,2-літровим двигуном V8 з приводним нагнітачем об’ємом 2,65 літра. Точні характеристики агрегату поки не називаються, проте виробник зазначив, що мотор видає більше 700 кінських сил.

Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями, спеціально налаштованою підрозділом Ford Performance. Трансмісія, здатна міняти передачі за 100 мілісекунд, та має кілька режимів, включаючи Normal, Sport, Drag і Track. Плюс до всього купе отримало функцію швидкого старту Launch Control.

Ford Mustang GT500 здатний прискорюватися з місця до 96 км / г приблизно за три секунди. Дреговая дистанція в чверть милі (402 метри) проходиться менш ніж за 11 секунд.

Купе отримало перенастроюючу підвіску з фірмовими амортизаторами MagneRide нового покоління і полегшеними пружинами, а також шестипоршневі гальмівні механізми Brembo з 420-міліметровими дисками. До того ж для суперкара доступний аеродинамічний кузовний обвіс з карбону, а також покришки Michelin Pilot Sport Cup 2.

У США продажі Ford Mustang GT500 почнуться восени нинішнього року. Ціни на найшвидший дорожній «Мустанг» в історії поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook