Автоновини

Mitsubishi присвятить новий кросовер гірськолижному курорту в Швейцарії

Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi опублікувала тізер концептуального кросовера Engelberg Tourer, який отримав назву на честь популярного гірськолижного курорту Енгельберг в Швейцарії. Прем’єра новинки відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні.

Концепт-кар покликаний дати уявлення про стилістичні елементи і практичні рішення, які можуть бути застосовані на майбутніх серійних кросоверах японської марки. Судячи по зображенню, Mitsubishi Engelberg Tourer має вузькі блоки головних фар з синіми світлодіодними лініями на кожній стороні, а також шість допоміжних вогнів на даху і багажник для перевезення різного інвентарю.

У березні компанія Mitsubishi почне продажі оновленого пікапа L200, представленого восени 2018 року. Модернізовану систему повного приводу Super Select зі позашляховими режимами: «гравій», «бруд / сніг», «пісок», «гірська місцевість». Включений режим Off-Road одночасно регулює потужність двигуна, роботу трансмісії і гальм для запобігання пробуксовки.

Лінійка двигунів для Mitsubishi L200 не змінилася і як і раніше включає бензиновий і дизельний агрегати. Турбодизель об’ємом 2,4 л розвиває 180 к. с. і 430 Нм тяги. Альтернативою стане бензиновий двигун 4G64 того ж обсягу, який видає 132 к. с. і 202 Нм. Ціни на пікап будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook