Автоновини

Lexus займеться розробкою спортивних кросоверів і позашляховиків

Фото: Lexus

Керівництво компанії Lexus обговорює можливість створення «заряджених» версій своїх кросоверів і позашляховиків, які стануть частиною спортивної F-лінійки. Про це повідомляє видання Motor1.

За словами віце-президента відділу продуктового планування Lexus Купера Еріксена, зараз в компанії збираються зрозуміти, на що доцільніше витрачати ресурс: «на створення спортивних версій SUV або їх екстремальних позашляхових модифікацій».

У той же час головний дизайнер і інженер проекту розробки компактного кросовера Lexus UX Чика Како зазначив, що у моделі могла б з’явитися F-модифікація з бензоелектричною гібридною силовою установкою.

Останньою прем’єрою компанії Lexus стало оновлене спортивне купе RC F, представлене на автосалоні в Детройті. Спорткар оснастили допрацьованим п’ятилітровим атмосферним двигуном V8, віддача якого збільшилася до 478 к. с. і 535 Нм крутного моменту – на 5 сил і 8 Н · м більше, ніж у попередника. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Купе здатне прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook