Автоновини Детройт-2019

Lexus RC F став потужніше і отримав трекову версію

Фото: Lexus

Компанія Lexus представила спортивну F-версію оновленого купе RC, яка також отримала екстремальну модифікацію для їзди по треку. Публічна прем’єра автомобілів відбудеться в рамках Детройтського автосалону.

Від попередника рестайлінговий Lexus RC F можна відрізнити завдяки модернізованій радіаторній решітці і видозміненим світлодіодним фарам головного світла з новими блоками денних ходових вогнів.

Lexus RC F оснастили допрацьованим п’ятилітровим атмосферним двигуном V8, віддача якого збільшилася до 478 к.с. і 535 Нм крутного моменту – на 5 сил і 8 Нм більше, ніж у попередника. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Купе здатне прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,5 секунди.

Плюс до всього, у Lexus RC F з’явився режим швидкого старту launch control, завдяки якому автомобіль прискорюється до 100 км / год на 0,2 секунди швидше.

Крім того, Lexus представив екстремальну трековую версію RC F, що отримала назву Track Edition. Таке купе відрізняється конструкцією з карбоновим капотом, дахом і заднім антикрилом. В цілому аеродинамічне «оперення» спорткара виконають в стилі гоночного купе RC F GT, яке в 2015 році брало участь в змаганнях зі швидкісного підйому на гору Пайкс-Пік. Маса автомобіля зменшилася на 80 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook